Kategoritë

Botuesit

Autorët

Kanuni i Leke Dukagjinit (anglisht) Shihe të plotë

Kanuni i Leke Dukagjinit (anglisht)

Titulli: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë Dukagjini
Origjinali: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë Dukagjini
Gjinia: Trashëgimi
Gjuha: Anglisht
Mblodhi: Shtjefën Gjeçovi
Përkthyer në anglisht nga: Leonard Fox
Shtëpia botuese: Gjonlekaj Publishing CompanyNew York
Pesha: 0.971 kg
ISBN: 0-9622141-0-8

Info shtesë

SKU001112

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$45.07

Me ulje çmimi!

-20%

$56.34

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Jeta e Fan S. Nolit, vol. 1, Nasho Jorgaqi

  Jeta e Fan...


  Është përshkrimi më shterues i jetës dhe veprës...

 • Fan S. Noli, Vepra e plote, vol. 6

  Fan S. Noli,...


  Në këtë vëllim janë paraqitur të gjitha letrat...

 • Vepra 4, Faik Konica

  Vepra 4,...


  Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i...

Titulli: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë Dukagjini
Origjinali: Kanuni i Lekë Dukagjinit, The Code of Lekë Dukagjini
Gjinia: Trashëgimi
Gjuha: Anglisht
Mblodhi: Shtjefën Gjeçovi
Përkthyer në anglisht nga: Leonard Fox
Shtëpia botuese: Gjonlekaj Publishing CompanyNew York
Pesha: 0.971 kg
ISBN: 0-9622141-0-8