Kategoritë e librave

Librat sipas botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Njoftime me email

Teste dhe me tej ne matematiken 2, Ahmet Borici Shihe të plotë

Teste dhe me tej ne matematiken 2, Ahmet Borici

Titulli: Teste dhe më tej në matematikën 2
Origjinali: Teste dhe më tej në matematikën 2
Gjinia: Tekst ndihmës për nxënësit e klasës së dytë
Autori: Ahmet Boriçi
Shtëpia botuese: Camaj – Pipaj
Viti: 2005
Fq. 96
Pesha: 0.169 kg
ISBN: 978-99927-34-27-1

Info shtesë

2272

Disponueshëria: Në pritje për tu rimarrë..


Më njoftoni kur ta rimerni

$3.81

Me ulje çmimi!

-10%

$4.23

Porosite tani

Titulli: Teste dhe më tej në matematikën 2
Origjinali: Teste dhe më tej në matematikën 2
Gjinia: Tekst ndihmës për nxënësit e klasës së dytë
Autori: Ahmet Boriçi
Shtëpia botuese: Camaj – Pipaj
Viti: 2005
Fq. 96
Pesha: 0.169 kg
ISBN: 978-99927-34-27-1