Kategoritë

Prodhuesit

Furnizuesit

Antigona, Sofokliu Shihe të plotë

Antigona, Sofokliu

Titulli. AntigonaDramëAutori: SofokliuShqipëroi nga greqishtja e vjetër: Prof. Sotir PapahristoShtëpia botuese: AlmeiraViti: 2008f. 104Pesha: 0.13 kg.

Info shtesë

SKU000785

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë produkt në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$4.23

ProduktNga (sasia)Ulja
Antigona, Sofokliu3 -$0.42

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Femija i peste, Doris Lessing

  Femija i...


  Harieta dhe David Lovat duan të njëjtat gjëra:...

 • Njembedhjete minuta, Paulo Coelho

  Njembedhjete...


  Si pasojë e një takimi rastësor në Rio, ajo...

 • Pianistja, Elfriede Jelinek

  Pianistja,...


  Erika Kohut, një vajzë në fund të tridhjetave,...

Titulli. AntigonaDramëAutori: SofokliuShqipëroi nga greqishtja e vjetër: Prof. Sotir PapahristoShtëpia botuese: AlmeiraViti: 2008f. 104Pesha: 0.13 kg.