Kategoritë e librave

Librat sipas botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Njoftime me email

Fabula Rasa, Agron Tufa Shihe të plotë

Fabula Rasa, Agron Tufa

“Proza e Tufës është më e bukura që më ka qëlluar të lexoj në këto dhjetë vjetët e postkomunizmit.” Një vështrim i çuditshëm dhe përshkrim i historisë së një Uni, histori që i shtrin kufijtë nga lindja në vdekje, nga shpresa në dëshpërim, nga realizimi në dështim, histori që është kohë, njëherësh e secilit dhe e askujt.

Info shtesë

SKU000120

Disponueshëria: Ne gjendje

$8.45

1

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Fabula Rasa
Roman
Autori: Agron Tufa
Biblioteka Proza bashkëkohore
Shtëpia botuese: Ideart
Viti: 2004
F. 224
Pesha: 0.13 Kg
ISBN: 978-99943-637-8-6 

Mbi librin 
“Proza e Tufës është më e bukura që më ka qëlluar të lexoj në këto dhjetë vjetët e postkomunizmit.” Një vështrim i çuditshëm dhe përshkrim i historisë së një Uni, histori që i shtrin kufijtë nga lindja në vdekje, nga shpresa në dëshpërim, nga realizimi në dështim, histori që është kohë, njëherësh e secilit dhe e askujt.