Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalor Gjermaisht - Shqip, Zef Simoni Shihe të plotë

Fjalor Gjermaisht - Shqip, Zef Simoni

• Mbi 25 000 fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare gjermane• Një gramatikë e shkurtuar e gjuhës gjermane• Udhëzues për përdorimin e fjalorit• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në art, shkencë, politikë, etj.

Info shtesë

2212

Disponueshëria: In Stock

$9.86

Me ulje çmimi!

-30%

$14.09

libërNga (sasia)Ulja
Fjalor Gjermaisht - Shqip, Zef Simoni3 --$2.82
Titulli: Fjalor Gjermaisht - ShqipOrigjinali: Deutsch Albanisch WörterbuchGjinia: FjalorAutori: Zef SimoniShtëpia botuese: InfbotuesViti: 1998Fq. 478Pesha: 0.72 kgISBN: 978-9938-403-72-5 Mbi librin Në këtë fjalor do të gjeni: • Mbi 25 000 fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën e folur dhe letrare gjermane• Një gramatikë e shkurtuar e gjuhës gjermane• Udhëzues për përdorimin e fjalorit• Specifikime të fjalëve në fushat ku ato përdoren, si në art, shkencë, politikë, etj.