Kategoritë e librave

Librat sipas botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Njoftime me email

Mjeku ne familje, Pier Gildo Bianchi Shihe të plotë

Mjeku ne familje, Pier Gildo Bianchi

TitulliMjeku në familjelibër utilitarAutoriPier Gildo BianchiPërkthyen nga origjinaliAfrim Tabaku, Lluka QafokuShtëpia botueseBota Shqiptare, 2006f. 312Pesha: 0.38 kgMbi librin Këshilla mjeksore

Info shtesë

SKU000810

Disponueshëria: Në pritje për tu rimarrë..


Më njoftoni kur ta rimerni

$7.61

Me ulje çmimi!

-10%

$8.45

Porosite tani
libërFrom (qty)Ulja:
Mjeku ne familje, Pier Gildo Bianchi3 -$0.00

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

TitulliMjeku në familjelibër utilitarAutoriPier Gildo BianchiPërkthyen nga origjinaliAfrim Tabaku, Lluka QafokuShtëpia botueseBota Shqiptare, 2006f. 312Pesha: 0.38 kgMbi librin Këshilla mjeksore për vetë kujdesjen mjekësore dhe shëndetësore.Libri përfshin: Manual për ndërhyrjen e shpejtëKëshilla për rastet urgjenteParandalim i sëmundjevePërgjigje pikëpyetjeve mbi shëndetin