Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalor Frengjisht-Shqip, Liliana Papa Shihe të plotë

Fjalor Frengjisht-Shqip, Liliana Papa

• Mbi 120 mijë fjalë dhe ilustrime me shembuj përdorimi.
• Një numër të madh shprehjesh të përdorshme frazeologjike e idiomatike.
• Mënyrë të thjeshtë e mjaft praktike në përdorim.

Info shtesë

Disponueshëria: Ne gjendje

$19.72

Me ulje çmimi!

-30%

$28.17

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Ne te tre, Fatos Kongoli

  Ne te tre,...


  Tirana e vitit 1980. Një grup shokësh, sipas...

 • Fjalor Frengjisht-Shqip, Shqip-Frengjisht, Drita Hadaj

  Fjalor...


  Fjalori jep fondin themelor të gjuhës, disa nga...

 • Fjalor xhepi frengjisht - shqip (me shqiptim), Luan Kaceli

  Fjalor xhepi...


  Titulli: Fjalor xhepi frëngjisht - shqip (me...

Titulli: Fjalor Frëngjisht – Shqip, Dictionnaire Français – Albanais
Origjinali: Fjalor Frëngjisht – Shqip, Dictionnaire Français – Albanais
Gjinia: Fjalor
Autori: Liliana Papa
Shtëpia botuese: EDFA
Fq. 769
Pesha: 1.167 kg.
ISBN: 978-9928-4037-6-6

Mbi librin

Në këtë fjalor do të gjeni:

• Mbi 120 mijë fjalë dhe ilustrime me shembuj përdorimi.
• Një numër të madh shprehjesh të përdorshme frazeologjike e idiomatike.
• Mënyrë të thjeshtë e mjaft praktike në përdorim.
• Terma të informatikës që futen për herë të parë.
• Çdo term të shoqëruar me fushën e përdorimit.
• Anglicizma që kanë hyrë në gjuhën frënge.
• Të dhëna të hollësishme gramatikore për emrat, mbiemrat, përemrat, nyjet, foljet etj. si dhe rregullat e shqiptimit.
• 25 folje model të zgjedhura për të tre grupet e foljeve.
• Listën e foljeve të parregullta.
• Një listë të organizatave dhe institucioneve më të rëndësishme ndërkombëtare.