Kategoritë e librave

Librat sipas botuesit

Autorë të përzgjedhur

PayPal

Njoftime me email

Psikologjia e suksesit 1, Dale Carnegie Shihe të plotë

Psikologjia e suksesit 1, Dale Carnegie

Titulli: Psikologjia e suksesit 1, Si të krijoni miq dhe të fitoni përkrahjen e njerëzve
Gjinia: Psikologji
Autori: Dale Carnegie
Shqipëroi : Ylber Patoku
Shtëpia botuese: Elta BS & Artini
Prishtinë, 2003
Fq. 246
Pesha: 0.281 kg
ISBN: NA

Info shtesë

SKU001228

Disponueshëria: Në pritje për tu rimarrë..


Më njoftoni kur ta rimerni

$11.13

Porosite tani
1