Categories

Publishers

Authors

Talk to Me, paketa 2, (metode anglisht) Maximize

Talk to Me, paketa 2, (metode anglisht)

Titulli: Tell me More Kids (metodë anglisht) 10-12 vjeç Prodhuar nga: AUROLOG S.A. (Francë) Pesha: 330 gram Me metodën “Tell me More Kids” fëmijët e moshave 4-6, 7-9 dhe 10-12 vjeç mund të mësojnë me kompjuter anglishten britanike dhe amerikane. Më

More details

SKU001463

Availability: This product is no longer in stock


Notify me when available

$0.00

-20%

BookFrom (qty)Discount
Talk to Me, paketa 2, (metode anglisht)3 -$0.00
Titulli: Tell me More Kids (metodë anglisht) 10-12 vjeç Prodhuar nga: AUROLOG S.A. (Francë) Pesha: 330 gram Me metodën “Tell me More Kids” fëmijët e moshave 4-6, 7-9 dhe 10-12 vjeç mund të mësojnë me kompjuter anglishten britanike dhe amerikane. Mësohet duke vizituar Shtëpinë (4-6 vjeç), duke shëtitur në Qytet (7-9 vjeç) dhe duke udhëtuar nëpër Botë (10-12 vjeç).   Tell me More Kids është metodë interaktive. Fëmija bashkëpunon me kompjuterin: shikon në ekran, klikon me maus, shtyp në tastierë, dëgjon në kufje ose altoparlant, flet e këndon në mikrofon dhe regjistron me zërin e vet karaoket dhe personazhet e filmave vizatimorë. Tell me More Kids është metodë mësimore dhe zbavitëse. Ajo përmban mbi 1000 lojëra, karaoke dhe filma vizatimorë. Duke kryer këto veprimtari fëmija kënaqet dhe mëson anglisht. Por njëkohësisht zhvillon edhe kujtesën, logjikën dhe përqëndrimin Kudo fëmija shoqërohet nga Profesori dhe Papagalli, që i flasin shqip, i shpjegojnë se çfarë duhet të bëje e i japin zemër në çdo hap. Prindërit dhe personat e tjerë që kujdesen për fëmijën kanë në dispozicion edhe një libër udhëzues (vetëm në shqip), që i ndihmon ata për ta orientuar fëmijën në hapat e para. Por shumë shpejt fëmija fiton pavarësi të plotë. Mësim dhe zbavitje të mbarë me Tell me More Kids! Paketat përmbajnë 2 CD-të "TMM Kids", libër udhëzues dhe kufje & mikrofon