Categories

Publishers

Authors

Home


Notice: Undefined index: nb_products in /home/shtepi5/public_html/store/cache/smarty/compile/6c/2b/33/6c2b33e93883cf9373331121cc954f3488337610.file.category-count.tpl.php on line 28

Notice: Trying to get property of non-object in /home/shtepi5/public_html/store/cache/smarty/compile/6c/2b/33/6c2b33e93883cf9373331121cc954f3488337610.file.category-count.tpl.php on line 28
There are no products in this category
Home

Subcategories

 • Albanian Literature

  A selection of books from the Albanian literature, authors, writers and publications.

 • BESTESELLERS

  This is our list of bestsellers in Albanian throughout the years.

 • Used Albanian books

  This is a new section of "old and used books" that we are able to find and provide for order to those interested.

 • World Literature

  Kjo kategori i dedikohet plotësisht librave shqip nga autorë të letërsisë botërore. Gjithashtu këtu do të gjeni nën-kategori me libra nga "autorët bashkëkohorë ", "autorët klasikë ", "nobelistët ", "skandalozët ", libra me "konspiracion" , "thriller ose policesk ", "rozë ", "poezi " si dhe libra nga "letërsia antike".

 • Children's Literature

  Kjo kategori i dedikohet plotësisht letërsisë dhe librave shqip për fëmijë dhe të rinj. Gjithashtu këtu do të gjeni nën-kategoritë "libra me ilustrime ", "libra për fëmijë 2-6 vjeç " si dhe "libra me aventura ".

 • History & Current Affairs

  Books in Albanian about History and Current Affairs.

 • Economy & Business

  Economy and Business books in Albanian

 • Reference books

  In this category you will find reference books in Albanian such as: dictionaries, methods, law books, scientific and language studies, and many others that we have grouped here for practical reasons.

 • 100 Years of Independence

  We invite you to consult our selection of Albanian books on the 100th Year Anniversary of Albania's Independence, which presents the values and history of the whole nation and that of Albanians everywhere they are.

 • Dictionaries, guides, etc

  Here you will find a selection of various dictionaries, methods, guides in Albanian and English, French, Spanish and other languages.

 • Philosophy & Sociology

  Libra shqip nga filozokia, psikologjia, sociologjia, shkencat sociale, etj.

 • Music & Art

  Aktualisht jemi duke punuar për futjen e një game të re produktesh në këtë hapsirë ku në të ardhmen do mund të gjeni një përzgjedhje të gjerë veprash klasike muzikore. Nëse jeni të interesuar, ne ju ftojmë të abonoheni direkt te Buletini ynë duke klikuar këtu: Abonohu me Email.

 • CD & DVD in Albanian

  A category specially created for CDs and DVDs in Albanian . If you do not find the CD/DVD that you are looking for, then please contact us to find it for you...

 • Religious books

  Here you will find a limited selection of Albanian books about Christianity or Islam. We intend on increasing this number in the future.

 • Summer books 2012

  This is a collection of suggested Albanian books for the summer 2012.

 • Summer books 2011

  Discover a list of good books suggested by our visitors for the summer season.

 • Summer books 2010

  Discover a good list of books suggested our visitors for the summer season.

 • Summer books 2009

  Discover a good list of books suggested our visitors for the summer season.

 • Albanian eBooks

  Albanian electronic books (ebooks) in PDF, epub and other formats.

 • ENGLISH Books

  In this category you will find our selection of Albanian books in the English language. Though our selection is limited, we invite you to Subscribe by Email in order to continue receiving updates about new books and publications in the future.